Etter kollisjonen

Hei lesere!

Lenge siden sist jeg la ut et innlegg, det har vært så mye styr med skole i det siste og nå står det om en konkurranse. Alle frisører og makeup artister fra hele Norge kommer til lillehammer for å konkurrere, alt fra profesjonelle til VG2 elever, spennende men nervøs 😮

I det siste har vi trent på bølger og krøller uten varmeapparater (utenom føner ofc for håret må være tørt)
 Så det vil komme bilder lenger nede


3 uker etter kollisjonen

Hvordan er etterfølelsen av en kollisjon?
Jeg husker at den første uka var helt forferdelig. Du kjennes støl ut, vondt i nakke, knuter i halsen, vond rygg, vondt fra lår til legg, var blå på venstre side på venstre bein. Jeg var ennå redd og endte opp med å tenke på hendelsen når jeg skulle legge meg, jeg endte opp med å sovne til tårer og en våt pute. Ikke fult så koselig.

Hvordan reagerte foreldrene?
Jeg ringte mamma i panikk og ba henne komme ned så fort som mulig, hun fikk høre at hun måtte være forbered på hvordan det kom til å se ut, hun trodde ikke det var så ille, kanskje bare noen skrammer. Da hun først fikk se bilen så falt hun fra hverandre, ennå hun skulle være forbered. Hun gikk fort mot meg og klemte meg som om hun ikke hadde sett meg på årevis. Pappa fikk vite det senere, da han kom hjem til mamma så sa han “ja dette var ikke en særlig fin bursdagsgave”, jeg bare satt der og små lo litt, nei det var det ikke.
Foreldrene til Lasse virket mer calm, de overdramatiserer ikke så mye, men hadde dem vært til stede så vet jeg ikke hvordan reaksjonen deres hadde vært.

Uke 2 så ble ting bedre da Lasse var så godhjertet og masserte meg i alt fra 15-30min hverdag, da begynte ting å løsne opp litt. Han hadde litt vondt i armen sin så jeg prøvde så godt jeg kunne å få massert vekk mesteparten av knuten som var der.

Uke 3. Jeg har fortsatt vondt i låret og har begynt å få smerter i venstre kne på høyre side. Det gjør ikke vondt om jeg legger press, men når jeg strekker benet. Ellers så er alt av smerter borte, tok treningen når ting hadde løsnet seg litt. Være støl etter en kollisjon for så å trene deg mer støl? Ikke en særlig godt ide 🙁

Vel nok om det for denne gang, her er arbeidet mitt fra forrige uke 🙂


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg