F#ck Ruter

God kveld lesere.

Ja jeg er klar over at tittelen kan virke litt drastisk, men jeg har blitt temmelig misfornøyd med Ruter i det siste. Det startet egentlig i 2015.

I 2015 reagerte jeg sterkt på økingen av prisene Ruter hadde satt opp, før kostet en barnebillett 15kr og student/voksen kostet 30kr, de økte med 20kr for barn og 50kr for voksen. 2016 kostet det fortsatt 20kr barn og 50kr voksen, nå i 2017 har de gått opp hele 5kr! Her om dagen betalte Lasse 55kr for å komme på bussen! Helt absurd synes jeg. Ruter-appen er billigere da heldigvis, MEN… Det er ikke alle som har mulighet til å bruke denne appen heller.

Nå har det seg slik at Ruter skal slutte med reisekort, noe som er litt trist da jeg er en student med stram økonomi og ikke har råd til buss hver dag. Og jeg har overhode ikke planer om å skaffe meg 7-dagersbillett til 240kr da jeg trenger for hele året, og jeg har ikke råd til å betale 7080kr for 365-dager.

Jeg skal gå skole 1år til mens jeg er ute i læra, jeg har ikke penger eller sjanse til å ta lappen, det har også litt med fraværsgrensa å gjøre.
 Siden Lasse har mistet lappen midlertidig, så har jeg brukt så mye av pengene mine jeg kunne brukt på annet gått til buss…

Noe annet jeg reagerer sterkt på er at, betaler du med appen så står det til ditt eget ansvar at du har strøm på mobilen, det er ikke alle som får styrt det.
 Jeg skrev noen punkter til dem da jeg var ganske sur, sliten og irritert.

1. Dere gir blanke om de som har lite strøm eller har en skadet mobil.

2. Jeg fikk advarsel på toget fordi mobilen min bestemte seg for å slå seg av på 30%, fikk panikk når jeg skulle hjem og hadde ikke sjanse til å kontakte kjæresten om å hente meg.

3. Dere gir blanke når det kommer til studenter med lav inntekt, for jeg har ikke råd til å betale for buss hver forbanna dag.

4. Det er skamfullt at dere har gått opp 5kr, før kostet det 30kr, så gikk dere opp til 50kr og nå 55kr. Se til å kutt ut.

5. Det er ikke alltid appen vil funke hos alle, og det er fortsatt folk som lever på kontant kort og knappe telefoner.

En annen ting som gjør meg forbanna er 401 Kjeller bussene, de holder ALDRI ruta si. De kommer alltid 5-15min for sent, noe som overhode ikke er greit da jeg mister bussen min hjem!

Har du problemer med ruter eller busser generelt? Få høre din historie!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg