Lenge siden sist

Hei alle sammen!

Leserne jeg engang hadde her er nok borte for lengst, men om noen skulle snuble over innlegget mitt, gi en liten lyd.

Jeg har ikke vært innom her siden juli 2020, da covid fortsatt var nytt og alle var redde. Nå er alt åpent og folk lever mer og mer som normalt igjen, selv om det er masse annet ute og går nå.

Kan ta en kjapp introduksjon siden det er så lenge siden sist.
 Jeg er da Ann Mari, jeg er blitt 24år nå og er bosatt i Ullensaker. Jeg har en samboer etter 7år sammen og for øyeblikket leier vi, men håper på å kjøpe neste år.
Jeg er arbeidsledig grunnet sykdom (se lenger nede), jeg vil iallefall kalle det sykdom. Mer om meg leser dere under her 🙂


Hva har jeg gjort de siste 2årene?

Jeg har vært inn og ut av jobb, vært under en del tiltak og arbeidstrening under Nav. Jeg har vært under dem i 4år nå med mye fram og tilbake. Nå er jeg så sliten at de har vurdert ufør på meg, siden jeg har prøvd så mange kurs og arbeidsplasser uten å komme noen vei.

Jeg var først på to kurs som ikke gikk bra. Kursene var teori baserte, og jeg som sliter med ADHD kan ikke sitte rolig ved en pult i flere timer. Jeg foretrekker å bevege meg og jobbe med hendene mine.

Jobb
Endelig fant jeg en frisørsalong jeg kunne trives i, om dere titter nedover så finner dere bilder av dukker jeg har dollet med på VGS. Jeg hadde også en venninne som jobbet der så jeg følte meg tryggere. Desverre lærte jeg lite det året jeg var der, da sjefen gikk skole og ikke kunne følge meg opp. Så jeg bestemte meg for å slutte og finne meg en ny jobb.
Jeg tok da kontakt med Nav og de fant en barnehage til meg, jeg kom på ett “intervju” og ble godt likt! Jeg stor koste meg og trivdes masse i barnehage, men pga vektoppgang under covid sine permisjoner så var jobb der jeg var mye aktiv vanskelig for meg. Så både salongen og barnehage var vanskelig. Jeg klarte ikke å leke med barna der jeg måtte ned på bakke/gulv eller løpe/jogge etter dem, så jeg måtte med tungt hjerte forlate arbeidsplassen min.


Vekttap

Under tiden jeg jobbet i barnehage så gikk jeg ned ca 12kg, men det var ennå ikke nok for kroppen. Så etter jeg sluttet så meldte jeg meg inn på treningstudio, da hadde jeg allerede gått ned av turer og mat endringer. Nå er jeg ned 26,5kg siden 2020 og jeg er kjempe fornøyd, spesielt mtp at jeg har PCOS som gjør vekttap vanskelig.

(Klikk bildet for å komme direkte til instagram)

Jeg deler reisen min på instagram og har vært av og på med det i flere år. Jeg forholdt meg aldri til å gå ned da jeg mistet motivasjon, og jeg kunne ikke så mye da som jeg kan nå.
Jeg gjør fremdeles små ting som jeg har delt her tidligere, men jeg spiser akkurat det jeg vil denne gangen, så lenge jeg holder meg til de kaloriene jeg skal i løpet av en dag. Den varierer jo fra person til person, som regel ligger kvinner som skal ned i vekt mellom 1200-2000kcal om dagen. Det er masse jeg kan gjøre nå som jeg ikke kunne før.

☁ Jeg kan stå og gå i flere timer uten at føttene mine er i smerter
☁ Jeg er ikke lenger kortpusten
☁ Jeg sover hele natten
☁ Jeg kan snakke lenge uten å bli tungpusten
☁ Jeg kan gå i ett høyt tempo uten å bli sliten
☁ Jeg har kun små problemer med korsrygg

 

Her er ett eksempel på hvordan det går. På jule bildet hadde jeg gått ned 8kg, bildet til høyre er meg nå 26kg ned.

Om jeg ikke er innom her så ofte, så er jeg ellers rundt på andre platformer om dere vil følge meg flere steder. Jeg er åpen til spørsmål eller andre ting dere måtte lure på, eller om det er noe spesielt dere vil at jeg skal ta opp.

Ellers så vil jeg si takk for meg, også håper jeg at det ikke er lenge til neste gang jeg kommer innom igjen!

Sosiale Medier:

IG: apriljenta og getfitwmeh
Twitch: apriljenta
Twitter: apriljentaTV
Tik Tok: quatisquati

– Ann Mari🌙