Jeg har vært et mobbeoffer i 18år

Hei mine fantastiske lesere!

Nå er det min tur til å dele min mobbeoffer historie, er så mange som gjør det så hvorfor skal ikke jeg å lov?

Jeg er Ann-Mari, 17år og ble født i Drammen men oppvokst i Maura/Nannestad, nå skal jeg fortelle dere en liten fortelling om hvordan min oppvekst gjennom årene har vært 🙂

Jeg bodde i Moelv, et knøtt lite sted så vidt folk hadde hørt om da, jeg bodde i et koselig hus (bilde under) og det var stort inni siden jeg var så liten 😀
 Jeg gikk i barnehagen der og ble hentet av enten mamma eller søsteren min hver dag etter lunsj. Ingen ville leke med meg så jeg var for det meste alene, gråt hver gang mamma dro sin vei og var overlykkelig da jeg ble hentet. Jeg trivdes rett og slett ikke ennå barnehage tantene var koselige.


Dette var huset jeg bodde i, det var hvitt på den tiden men nå er det type 10-15år siden. Jeg bodde i under etasjen for det var det mange som bodde i forskjellige leiligheter, dere skulle visst :O og verandaen var gammel og nesten fallferdig. De hvite rekkehusene ble laget da jeg bodde der, fikk to kompiser som jeg løp over alt i huset med.


ikke glem barnehagen jeg gikk i, inngangen dere ser hadde jeg plass.

 

Flyttet som 4åring


Vi måtte flytte pga lillebroren min for at vi skulle komme nærmere A-hus, (han har åpen ganespalte, google det om du ikke vet hva det er) så vi fant fram i Maura/Nannestad området 🙂
Det var egentlig planlagt at vi kun skulle bo her til han var ferdig med sykehuset, men som dere ser så har vi bodd her i 14år og jeg flytter ut etter sommeren med kjæresten til Skedsmo.

Jeg begynte i første klasse, jeg gledet meg første dagen og første klasse var spennende, helt til jeg begynte i andre klasse til nå. Andre klasse ble jeg mobbet og terget, ble tvunget å sitte på gulvet å jobbe hvis ikke fikk jeg juling, som om læreren brydde seg. En gang var jeg uheldig å dyttet en gutt i klassen ned akebakken og håpet på at han ikke la merke til det, da jeg hadde kommet ned bakken så slo han “rumpe” akebrettet hardt i øret mitt, jeg fikk bare litt trøst av en lærer men ikke mer..

Jeg fikk en “ny” venn, men jeg var bare god nok om venninna hennes ikke var der, jeg var også veldig mye med ** og moret oss i friminuttene. Fjerde klasse fikk hun en ny venn, de mobbet meg fram til 8 klasse.

8 klasse, jeg hadde gledet meg kjempe masse til å bli ungdomskole elev! 2år mindre for det voksne liv som VGS elev 😀 Jeg fulgte opp HVER ENESTE DAG og var forbered på alt! Slutten av skoleåret datt jeg totalt av fordi, ** og venninna hennes sperret meg ute så jeg endte opp alene i friminuttene, da sa jeg stopp. De tok det som erting for morro skyld, tok kortholderen min med busskort og annet, dro igjen hetta og knøt den hardt så jeg ikke fikk den opp, gjerne tok de jakka mi også og slengte den rundt.. Jeg begynte på Nuskos, (Det er en annen skole som er en del av ungdomskolen der du får ekstra hjelp i det man ikke forstår i vanlig undervisning, også lettere sagt tilrette opplagt) så jeg var fri fra dem helt til jeg ble dritlei av Nuskos siden jeg ble mobbet der også. Alt raste sammen og jeg ble en del av Barnevernet, de “prøvde” å hjelpe meg tilbake på veien men de klarte det ikke, det er også andre familie grunner til at jeg ble involvert i Barnevernet.

9 klasse dukket jeg ikke opp på skolen så mye da jeg ikke orket fjesene til dem som har mobbet meg i så mange år, ** begynte på Nuskos så jeg slapp å få mer utifra henne, venninna hennes var alene i friminuttene mens jeg hadde folk å være med, “karma kom og tok dere” sa jeg til meg selv. Jeg var ennå en del av barnevernet for ikke å gå på skolen, noe som gjorde meg grønn for jeg tålte ikke trynet på dem, men jeg ble stolt for å ha vært på skolen de 3 siste månedene av skoletiden og kom ut med 3,5 i snitt 🙂

10 klasse, jeg og ** hadde blitt venner igjen igjennom sommerferien og hun dempet vennskapet mer og mer med venninna si og de ble uvenner for noe, det var da jeg var bra nok for **. Men jeg ga henne en sjanse og vi telta sammen på skoleturen, grusom tur.. Jeg hater å kjøre båt så selvfølgelig ville jeg ikke paddle.. Jeg knakk sammen i tårer og ropte plutselig etter mamma midt utpå vannet, vi dro mot en liten øy og ventet på at de andre skulle komme tilbake siden jeg ikke klarte å være med på resten av turen. Jeg ble gjort til latter av ** og hun ble sur for hun ville paddle men jeg klarte ikke.. En av grunnene er også fordi jeg ikke er 100% svømmedyktig, samma f om jeg har på redningsvest eller ikke. Etter det så dukket jeg ikke lenger på skolen, det var mange møter med Barnevernet, jeg fikk et dårlig forhold til mamma pga skulkingen.. Jeg dukket heller ikke opp på avsluttningen min.

VG1 skulle jeg egentlig begynne på Design&Håndverk på Jessheim VGS, men det skjedde ikke for jeg hadde ikke bra nok karakterer. Jeg endte opp på andre valget som var Medier&Kommunikasjon, det var ganske tøft så jeg orket ikke dukke opp lenger, pluss alle mobberne mine gikk der i tillegg. Jeg fikk forslag om å gå tilrette opplagt Design&Håndverk på Skedsmo, jeg takket ja og fikk drosje til lillestrøm da jeg ikke var kjent eller turte å ta busser eller tog uten å vite hvor de skulle, spørre turte jeg heller ikke.
 Jeg ba om å kutte ut drosjer for jeg ville komme meg til skolen selv, jeg endte opp med å skulke igjen og var sjelden på skolen og dro ofte hjem i matfri fordi jeg ikke orket å være der, lærerne behandlet meg som jeg gikk på barneskolen og snakket til meg som jeg skulle vært 10år. 
Da jeg byttet skole så trodde jeg at drama og bråk skulle være over, plutselig hadde hun ene i klassen bilder av meg og to andre jenter i klassen pluss bilder av kjæresten min og sagt til folk jeg ikke kjenner at jeg og hun var sammen. Hva foregår oppi hodet på folk når de mener en slik hvit løgn er riktig, og tror man ikke at folk finner ut av dette tilslutt? Hvor langt kan man synke?

Nå har ikke jeg og denne jenta kontakt, og jeg ønsker heller ikke kontakt med henne. Jeg er hyggelig og sier hei om jeg ser henne til lunsj i kantina, men ellers orker jeg ikke snakke med henne eller se på henne.

I mellom tiden så har jeg opplevd mer drama etter jeg ble sammen med Lasse, alt ifra folk som ga oss så så lenge med forholdet til ødeleggelser. Kompisen hans prøvde å splitte oss i 6mnd uten å lykkes, jeg gikk til BUP pga skolen og nevte også dette for hun jeg snakket med, nå har han beklaget på det høyeste og ønsker ikke ødelegge mer og vil heller respektere andre sine liv og jeg er ikke lenger under Barnevernet eller BUP 🙂 

VG2/VG1 – Jeg skulle egentlig gått VG2 nå men jeg måtte ta opp igjen første året, noe som er litte grann greit, men skulle så gjerne ønske jeg ikke behøvde det. Det ble bråk med den andre klassen på Design fordi jeg hadde vist tatt en fra A klassen sitt skap, det kom masse trusler og jeg ble redd, jeg gikk ikke på skolen det halvåret før jul og holdt på å miste skoleplassen min. De skulle sette opp Drosje for at jeg skulle komme meg til skolen men jeg nektet. Etter det så har ting begynt å roe seg ned, folk er mer voksne av seg og er ikke ute etter bråk. Jeg er endelig ferdig i 18år med kaos og er nesten klar for det voksne liv 🙂

Takk for at dere tok tiden til å lese min historie 🙂

Piercinger, hva du må passe på

Hallo folkens! Så jeg fant et gammelt innlegg jeg hadde lagret fra den andre bloggen min før den ble sletta, det vil komme genitale bilder helt nederst, så om du ikke vil se bilder av nippler, vagina og penis så råder jeg at du stopper ved Navel piercing, men da går du dessverre glipp av viktig informasjon lenger nede 🙂

 

Vil du ha piercing? Her har jeg tips til visse piercinger og håper det hjelper, varer til piercing og evt hvor på nett du får kjøpt? Piercinger koster 50kr-100kr på studio, på Bodymod.no (klikk på “bodymode.no” for å komme direkte til piercingene) så far du piercinger til billig penge, jeg er kjempe fornøyd med varene mine! 😀

På piercing er det 16års grense (spørs på pierceren), dem går under denne alder om du har med foresatte. På tatovering er det 18års grense, går til 15-16års grense med foresatte.

Når du har fått din piercing er jobben deres gjort og din begynner! Din del av ansvaret er like viktig som den jobben dem har utført. Det er du som bestemmer hvor fint piercingen din skal gro og om du risikerer infeksjon.

Selv om du har gjort alt etter boka er det allikevel noen som ikke tåler å ha en piercing. Hvordan kroppen reagerer på et slikt smykke varierer fra person til person. Skulle det oppstå problemer er det viktig at du ikke prøver selv og finne en løsning men kontakter dem om råd, eller en lege.
Bruk ikke andre rensemidler enn dem de anbefaler deg. Å bruke noe annet kan være meget risikabelt. IKKE hør på hva andre har og foreslå, uansett! Følger du instruksjonene her, er sjansen for en perfekt piercing meget store.

Ører

Bruk Antiseptic solution. Vær forsiktig om du bruker Klorhexidinen her! Unngå få væsken inn i ørekanalen da denne kan skade hørselen! skulle dette allikevel skje, skyll godt med vann eller saltvann.
GROTID: 5-12 Uker

 

Øyebryn/Øyne

Bruk Antiseptic solution. Unngå kremer, sminke, hårspray etc på piercingen. Bruk lite Piercing-olje om huden tørker.
GROTID: 6-12Uker

 

Tunge/Smiley

Unngå vin, sprit, alkohol, narkotiske stoffer og sterkt krydret mat. Unngå også ubeskyttet oralsex i grotiden. Dette gjelder de første 2 ukene. Skyll godt med munnvann ca 2 ganger daglig. Til dette anbefaler vi Tech 2000
GROTID: 8-14 Uker


Leppe

Her gjelder de samme regler som for tunge. Skyll med munnvann og rens også på forsiden, her er det fint og bruke Antiseptic solution og Q-tips. Husk at her kan et smykke lett irritere på tennene eller tannkjøttet. Da kan man plassere smykket lenger ned, snakk med piercer om råd!
GROTID: 10-12 Uker

 

Navle

Pass på at ikke piercingen er i press under stramme belter og bukser. Dette kan ha stor innvirkning på hvordan piercingen vil gro, er også svært ubehagelig. Når ringen er i bevegelse eller har et trykk på seg vil dette gå utover grotiden. Smykket kan også gro skjevt. Bruk Provon til å vaska med.
GROTID: 16 uker-1 år

 

Genitale

Unngå ubeskyttet sex i grotiden. Vask og rens godt etter akten. Får du en infeksjon er dette som regel et tegn på at du ikke har god nok hygiene eller ikke har renset godt nok. Vask deg godt 2-3 ganger daglig med mild uparfymert såpe (laktacyd/asan)
GROTID: Forskjellig

 

Brystvorte

En brystvorte kan ta lang tid før det gror, så vær nøye med rensningen. Det er ikke anbefalt og sette en piercing her når du er gravid. Om du ikke gjør dette så husk å ta ut piercingen først.
GROTID: Forskjellig

 

Spis sunt og få i deg vitaminer. Det hjelper kroppen din om du skulle få en infeksjon! Det er viktig at piercingen får være mest mulig i ro under gro-tiden.
Ikke ta på den med skitne fingre. Som etterbehandling er det fint og bruke Piercing olje.

(Piercing oljen selges kun på tattoo og piercing studio)
Disse fungerer som sårsalver og hjelper piercingen med og gro! Dette kan du påføre såret etter at du har renset piercingen din.
Skal du bytte et smykke eller utvide et hull, anbefaler vi deg og vente til piercingen er helt grodd. Da unngår du komplikasjoner.
Du skal rense piercingen 2 ganger om dagen. Om du trener og svetter mye kan du rense en gang ekstra.
Vask hendene dine grundig før du setter i gang med rensingen.

Under gro perioden vil det komme ut puss ved piercingen. Denne har en gulhvit farge og vil feste seg rundt åpningen av piercingen og stivne.
Dette er ikke verk men er et overskudd av den huden som dannes rund ringen. Dette pusset skal du rense bort slik at nytt kan komme ut.
Om du renser for mye med sterke løsninger, kan såret bli rødt og irritert. Bytt da til annet rensemiddel, så forsvinner dette fort. Det kan også se ut som om huden trekker seg unna smykket, slik at det blir et mellomrom mellom hud og smykke.

 

Håper dette hjalp og er dere nysgjerrige på hva den og den piercingen heter så gjerne spør meg eller google 🙂