1år

Hei lesere!

Det har gått ett år snart siden sist jeg la ut et innlegg. Jeg fikk litt lyst til å skrive igjen, takker Sophie Elise’s Verden og Bloggerne for det😅

Det har skjedd mye siden Februar ifjor, jeg har fått 2 nye tattiser, fått igjen vennskap, drama, tårer og masse mer.

Året 2019 var både kaos og gode muligheter.
Dere har nok hørt det meste fra meg opp igjennom årene her inne. Jeg har ryddet i innleggene mine da det lå mye ute som jeg ikke synes burde være på nett. Jeg virket veldig sur før (eller kanskje var), men ønsker nå å endre på alt og bli mer positiv.

Tidligere ifjor, rundt Januar tider om jeg husker riktig, så bygget jeg opp et gammelt vennskap med et par jeg har kjent i mange år. Det er samme parret det var mye bråk med de årene som sikkert mange husker, nå har vi endelig renset luften blant oss og startet på nytt. Det føltes godt, og de er dem jeg har flest og best minner med. Nå idag så har vi det utrolig godt sammen, og tar en fest i ny og ne. Selv skulle jeg ønske vi så dem litt oftere, men Discord funker i mellomtiden til neste besøk🙈

Jeg bygget også opp igjen vennskapet mitt med Malin. Vi gikk hver vår vei i Februar 2019, og i April samme året så skrev jeg en lang meldig til henne. Det var mye følelser på godt og vondt, vi hadde et veldig toxic forhold til hverandre som ødela mye av vennskapet våres. Men vi bestemte oss for å prøve igjen fra scratch, og det har gått veldig bra!
Jeg besøkte henne i sommer, vi så siste sesong av Orange Is The New Black sammen imens vi koste oss med god middag og is, vi badet og tok masse bilder sammen selv om vi døde av varmen.🙈 Malin møtte meg på IKEA 1-2 uker etter jeg hadde vært hos henne, så hun ble med meg hjem samme dagen som jeg kjøpte sovesofa. Hu lagde taco imens jeg og Lasse stod og hissa på hverandre om hvordan sofaen skulle bygges😂 Har ikke sett henne siden August-September pga ting som har skjedd i livet mitt, men skal få skvist meg en tur til den nye leiligheten hennes i løpet av året.

Apropo ny sofa, vi har flytta!😂 Vi flyttet i Mai til et større sted. Nå har vi leilighet med 2 rom siden jeg ville ha et lite kontor til gaming oppsettet våres. Spiller for det meste Overwatch eller Sims3. Så det var godt med mer plass! Fikk kastet masse jeg ikke trengte også, men måtte ta en skikkelig rydding selv etter flyttingen også, for jeg er utrolig dårlig på å kaste ting jeg VET jeg ikke trenger eller bruker.🙈 Sitter nå og funderer på om jeg skal rydde i klesskapet mitt, for jeg har så mye klær jeg ikke bruker! Sier til meg selv at jeg skal bruke det etter vekttap, men det stemmer ikke for jeg skal bytte stil når målet er nådd. Stilen jeg vil ha finnes ikke i min størrelse, så må jobbe litt for den.😭

Samtidig i sommer, så gikk jeg på kurs via Nav, da jeg ennå ikke hadde kommet meg ut i jobb på egenhånd. Jeg ble ferdig med DPS timene mine i februar og var klar til å komme meg ut på arbeidsmaktede! Det tok sin tid men nå er jeg endelig der!
Som sagt så gikk jeg på kurs via Nav, det kurset skulle hjelpe meg ut i praksis arbeid, noe dem ikke gjorde. Så jeg tok kontakt og holdt kontakten med en frisørsalong jeg har siklet på i lang tid.

Tror dere ikke jeg fikk praksis plass i salongen?!😍 25.10.2019 dro jeg på “jobb” for første gang, vi bestemte oss for å si jobb istedenfor praksis da jeg øver meg på å jobbe. Så siden slutten av oktober har jeg vært ute på praksis, og jeg skal love dere at det er tungt, men det er så utrolig verdt det! Det å endelig ha noe å gå til i hverdagen føles utrolig deilig. Og jeg kunne ikke bedt om noe bedre! Og det er enkelt for meg å stå opp når alarmen ringer også. Eneste ulempen med jobb er at sosial livet blir satt på hylla. Jeg har venner som ikke er ute i jobb som jeg var mye med, og det føles litt stusselig å ikke være med dem lenger etter jeg fikk en plass å gå til. Så jeg skviser dem inn i lista mi når jeg kan!
Selv etter å ha vært der i 2mnd, så ble jeg invitert av sjefen på julebord, jeg trodde ikke jeg fikk bli med på sånt siden jeg ikke var i fast jobb i salongen. Men velkommen var jeg, og jeg takket ja til å bli med!

 

Jeg har jo også tatovert meg! De er ikke ferdig som dere ser🙈 But so far så er jeg fornøyd! No Face er på andre plass av vondeste tatoveringer jeg har tatt, på første plass er finger tatoveringene mine. Gudamei det var en forferdelig opplevelse!

Men i alt så har siste del av året vært fantastisk! Og jeg har det bra nå i det nye året også. Neste uke skal jeg ha møte med saksbehandler i salongen for oppdatering på hvordan det går, jeg har det bra i salongen selv med litt utfordringer. En lang dag med lite mat og mye av hjelpen min kan være tungt, og jeg kjenner det godt på hodet og formen når jeg drar hjem. Så jeg skal bli flinkere til å få i meg mer mat på jobb, kanskje jeg kan dele et innlegg med dere ang nyttårsforsettene mine? Mye av det i år har jeg holdt på med i fjor også, men i år tenker jeg å være litt strengere på de diverse forsettene mine.

Takk for nå!

– Ann Mari🌙